Bli återförsäljare av iTells telefonitjänster

Är du intresserad av att expandera ditt företag och erbjuda högkvalitativ telefonpassning och kundtjänst till dina kunder? På iTell är vi stolta över att samarbeta med ambitiösa återförsäljare.

Telefonist tar samtal i telefonpassningen

Sälj iTells telefonitjänster

Som återförsäljare till iTell har ert företag möjlighet att bredda er portfölj utan nya investeringar eller försäljningskrav. iTells tjänster paketeras som tillval i era offerter och ni äger kunden under hela avtalstiden. Ett perfekt sätt att öka era intäkter och samtidigt erbjuda kunden en kompletterande tjänst.

 • Telefonpassning

  Besvarar inkommande samtalen under aktuella valda svarstider

 • Kundtjänst

  Besvarar de inkommande samtalen under aktuella valda svarstider och administrerar givna uppgifter, så som bokningar, supportärenden eller ge information

Telefonist tar samtal i telefonpassningen

iTell som tillval till era tjänster

Mellan iTell och Er som ÅF upprättas en förutbestämd prismodell så att det blir lätt att offerera tjänsten och även räkna ut Er provision. iTell utbildar därefter Er och era säljare i iTells utbud av tjänster, funktioner och system så att säljaren kan offerera iTells tjänster som ett komplement eller tillval till Era egna produkter och tjänster.

Digitala tjänster telefoni

Vi stöttar er i processen

iTells supportavdelning ansvarar därefter för implementationen i samråd med säljaren och kunden – när avtalet är undertecknat. Det finns inga svårigheter bara möjligheter och tillsammans kan vi ge kunden en skräddarsydd lösning enligt specifika önskemål.

Digitala tjänster telefoni
telefoni till advokatbyråer

Varför bli en Återförsäljare till Oss:

 • Expertis och Stöd: Vi är ledande inom telefonpassning och kundtjänst, och vi delar vår omfattande kunskap och erfarenhet med dig. Vi erbjuder omfattande träningsprogram och stöd för att säkerställa att du är redo att lyckas.
 • Anpassade Lösningar: Vi förstår att varje företag har unika behov. Vi samarbetar med dig för att utforma anpassade lösningar som matchar dina kunders krav och förväntningar.
 • Tillgång till Avancerade Tekniker: Som återförsäljare får du tillgång till de senaste tekniska verktygen och systemen som hjälper dig att erbjuda effektiva och pålitliga tjänster till dina kunder.
 • Möjlighet till Tillväxt: Bli en del av vårt nätverk och utöka din verksamhet genom att erbjuda värdefulla tjänster som är avgörande för dagens företag.

För mer information kontakta iTell på 0200 – 210 230


  Stockholm city skyline