Bli återförsäljare av iTells telefonitjänster

Är du intresserad av att sälja iTells tjänster? Bli återförsäljare till iTell systemen

Telefonist tar samtal

Sälj iTells telefonitjänster

Som återförsäljare till iTell har ert företag möjlighet att bredda er portfölj utan nya investeringar eller försäljningskrav. iTells tjänst paketeras som tillval i era offerter och ni äger kunden under hela avtalstiden.

  • Telefonpassning

    Besvarar inkommande samtalen under aktuella valda svarstider

  • Kundtjänst

    Besvarar de inkommande samtalen under aktuella valda svarstider och administrerar givna uppgifter, så som bokningar, supportärenden eller ge information

Telefonist tar samtal

iTell som tillval till era tjänster

iTell utbildar Återförsäljaren i iTells utbud av tjänster, funktioner och system. Säljaren offererar därefter iTells tjänster som tillval och kunden fyller lämpligast i en behovsanalys för antal samtal, önskemål om samtalshantering och tillvägagångssätt när samtalen ankommer. Säljaren kan därefter enligt en förutbestämd prismodell förmedla ett prisförslag som därefter följs upp med ett avtalsförslag från iTell.

Digitala tjänster telefoni

Vi stöttar er i processen

iTells supportavdelning ansvarar därefter för implementationen i samråd med säljaren och kunden – när avtalet är undertecknat. Det finns inga svårigheter bara möjligheter och tillsammans kan vi ge kunden en skräddarsydd lösning enligt specifika önskemål.

För mer information kontakta iTell på 0200 – 210 230

Digitala tjänster telefoni


    Jag har läst iTells Privacy Policy som informerar om personuppgifter
    Stockholm city skyline