iTell telefoni för återförsäljare

Bli återförsäljare av iTells telefonitjänster

Är du intresserad av att sälja iTells tjänster? Bli återförsäljare till iTell systemen

Telefonist tar samtal i telefonpassningen

Sälj iTells telefonitjänster

Som återförsäljare till iTell har ert företag möjlighet att bredda er portfölj utan nya investeringar eller försäljningskrav. iTells tjänster paketeras som tillval i era offerter och ni äger kunden under hela avtalstiden. Ett perfekt sätt att öka era intäkter och samtidigt erbjuda kunden en kompletterande tjänst.

  • Telefonpassning

    Besvarar inkommande samtalen under aktuella valda svarstider

  • Kundtjänst

    Besvarar de inkommande samtalen under aktuella valda svarstider och administrerar givna uppgifter, så som bokningar, supportärenden eller ge information

Telefonist tar samtal i telefonpassningen

iTell som tillval till era tjänster

Mellan iTell och Er som ÅF upprättas en förutbestämd prismodell så att det blir lätt att offerera tjänsten och även räkna ut Er provision. iTell utbildar därefter Er och era säljare i iTells utbud av tjänster, funktioner och system så att säljaren kan offerera iTells tjänster som ett komplement eller tillval till Era egna produkter och tjänster.

Digitala tjänster telefoni

Vi stöttar er i processen

iTells supportavdelning ansvarar därefter för implementationen i samråd med säljaren och kunden – när avtalet är undertecknat. Det finns inga svårigheter bara möjligheter och tillsammans kan vi ge kunden en skräddarsydd lösning enligt specifika önskemål.

För mer information kontakta iTell på 0200 – 210 230

Digitala tjänster telefoni


    Stockholm city skyline