iTell AB
0200-210 230

iTell firar 10 års jubileum

2012-12-02

Tio effektiva år har passerat sedan iTell grundades i Hofors en oktober dag 2002 av Roger Gudmundsäter, Linda Gudmundsäter och Mikael Månsson. Tänk hur mycket som egentligen förändras varje år bara inom telefonins värld och vad tiden går fort när man har roligt.

iTell startades som ett litet företag - men levererade redan då kanske marknadens bästa svarstjänster genom främst våra duktiga Coordinatorer/telefonister och egenutvecklade programsystem för samtal- och informationshantering. Vår ambition och målsättning är över tiden att vara bäst i klassen. Vi brukar också säga att människa primär och tekniken sekundär, detta budskap gäller även för året 2013.

Alla företag behöver fortfarande en mänsklig resurs som expedierar service med tekniken som redskap i kampen om den egna marknaden. Idag levererar iTell en mängd olika smarta telefonlösningar till företag, kommuner och organisationer - stora som små där vi bland annat blivit en form av hybridoperatör inom telefonipassning, växel- och kundtjänstlösningar samt fast- och mobiltelefoni. ESAB som världsomspännande industrikoncern är en av våra större namnkunniga företag vilka kopplade in sig i maj 2003 och inom någon månad också firar 10 år som kund till iTell.

Ett stort Tack till personalen samt alla våra nöjda kunder – nu fortsätter vi tillsammans att jobba vidare i samma goda anda och knaprar vidare på ytterligare 10 år.

Bästa hälsningar från grundarna
Roger, Linda och Micke

iTell-gruppen iTell logo iCell logo stödjer Supports följ oss på iTell på Facebook